EPILARE

Exista mai multe metode de epilare disponibile, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. Cele mai populare metode de epilare sunt:

  1. Epilarea cu ceara: este o metoda traditionala de epilare, care implica aplicarea de ceara calda pe piele, apoi acoperirea cu o banda de tesut care este trasa brusc pentru a indeparta firele de par. Aceasta metoda poate fi dureroasa si poate cauza iritatii, dar este eficienta pentru indepartarea parului de la radacina si poate preveni cresterea parului timp de cateva saptamani.

  2. Epilarea cu zahar: este o metoda similara cu epilarea cu ceara, dar utilizeaza o pasta de zahar in loc de ceara. Aceasta metoda este mai putin dureroasa decat epilarea cu ceara si poate fi utilizata pentru a indeparta parul din zone sensibile, cum ar fi axilele sau zona bikini.

  3. Epilarea cu laser: este o metoda moderna de epilare, care implica utilizarea unei lumini laser pentru a distruge radacina parului. Aceasta metoda poate fi costisitoare si poate necesita mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite

  4. Epilarea cu lumina IPL: similar cu epilarea cu laser, aceasta metoda utilizeaza lumina intens pulsata pentru a distruge radacina parului. Este o metoda de epilare non-invaziva, care poate fi mai putin dureroasa decat epilarea cu laser.

  5. Epilarea cu crema depilatoare: este o metoda non-invaziva de epilare, care implica aplicarea unei creme depilatoare pe piele, care indeparteaza parul prin slabirea firelor de par.

  6. Epilarea cu banda de cauciuc: este o metoda non-invaziva de epilare, care implica tragerea parului cu ajutorul unei benzi de cauciuc. Aceasta metoda poate fi dureroasa si poate cauza iritatii, dar poate fi eficienta pentru indepartarea parului scurt.

Sunt 311 produse.

Se afiseaza 1-30 din 311 produs(e)

Filtre active

arrow_upward