GENE SI SPRANCENE

Exista mai multe tipuri de tratamente pentru gene disponibile, fiecare cu scopul lor unic. Unele dintre cele mai populare tratamente pentru gene sunt:

Gene false: acest tratament implica lipirea de gene false pe genele naturale pentru a le face sa para mai lungi si mai dese. Genele false pot fi aplicate temporar sau permanent.

Gene permanente: acest tratament implica aplicarea de pigmenti de gene permanente pe genele naturale pentru a le face sa para mai intunecate si mai densa.

Genele permanente pot dura pana la un an sau mai mult.

Gene extensii: acest tratament implica lipirea de extensii de gene pe genele naturale pentru a le face sa para mai lungi si mai dese. Genele extensii pot fi aplicate temporar sau permanent.

Gene lifting: acest tratament implica curbatul si indreptarea genelor pentru a le face sa para mai lungi si mai dese.

Tratamentul cu keratina: acest tratament implica aplicarea de keratina pe genele naturale pentru a le face sa para mai puternice si mai pline.

Tratamentul cu ser: acest tratament implica aplicarea unui ser special pe gene pentru a le face sa para mai lungi, mai dese si mai puternice. Serul poate fi aplicat zilnic sau saptamanal si poate fi utilizat in combinatie cu alte tratamente pentru gene, cum ar fi genele lifting sau extensiile de gene.

Este important sa discutati cu un specialist in ingrijirea genelor inainte de a incepe orice tratament, pentru a va asigura ca este potrivit pentru nevoile si tipul de gene pe care le aveti.

Sunt 55 produse.

Se afiseaza 1-30 din 55 produs(e)

Filtre active

arrow_upward