Transportul

Pentru livrarea comenzilor folosim serviciile Fan Courier.  Costul este 13 lei București, 18 lei pentru alte orașe din România, în rețeaua Fan Courier. Se calculează automat în contul de client.

Prin Fan Courier coletul este adus la domiciliu sau serviciu, ori se poate opta pentru ridicarea lui de la sediul curierului sau alte puncte de livrare CollectPoint. Costul este afișat în timpul procesului de comandă, depinzând de localitatea de destinație.

Returul

Produsele achiziționate prin contract la distanță din magazinul HiperMagazin.ro pot fi returnate, conform OUG 34/2014. Acestea se pot returna doar în aceeași stare în care au fost recepționate, fără deteriorare, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Costul de transport pentru returnarea produselor va fi suportat de client, folosind același serviciu de transport, ori personal. Hipermagazin.ro va înapoia contravaloarea comenzii în maximum 7 zile de la data cererii de retur. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice.

Produsele primite defecte:
În eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs conform, cu condiția notificării telefonice ori prin email. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă HiperMagazin.ro nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala HiperMagazin.ro.

În cazul returnării unui produs fără notificare prealabilă, sau în cazul în care produsul este trimis în alt mod decât cel specificat de personalul HiperMagazin.ro în momentul notificării, pachetele returnate nu se vor accepta.