Pasta de Zahar 600g - ATHINA - 10 bucati la alegere
search
  • Pasta de Zahar 600g - ATHINA - 10 bucati la alegere

Pasta de Zahar 600g - ATHINA - 10 bucati la alegere

Pasta de Zahar 600g / 450ml - ATHINA

EDF10
20 Produse
290,00 lei
cu TVA
Cantitate
 

Comanda in siguranta

 

Livrare rapida oriunde in tara

 

Livrare GRATUITA la comenzi de peste 300 de lei

Pasta de Zahar in cutie plastic de 600g / 450ml - ATHINA Professional
 
- 10 bucati la alegere (Sugaring SPATULA, SOFT, STRONG)
Pasta de Zahar de calitate superioara
 
     Pasta de zahar ATHINA Professional cu consistenta moale si medie se gaseste in cutie de plastic la 600g. Este o pasta de zahar de calitate superioara, total diferita de altele, prin formula sa unica si patentata. Aceasta are o textura maleabila, ceea ce face ca pasta sa poata fi modelata usor la o temperatura constanta a camerei (23°C) fara a fi necesara incalzirea acesteia. Pasta de zahar este recomandata pentru epilarea zonelor mari ale corpului, picioare, brate, bust si spate (in cazul barbatilor).
Pasta de zahar ATHINA Professional se poate folosi pe toate zonele corpului. Este solubila in apa si implicit se curata foarte usor de pe piele.
 
     Pentru o epilare perfecta si corecta este necesar sa participi la un curs de sugaring deoarece pasta de zahar este diferita de ceara. Este un produs profesional insa, daca ii cunosti tehnica o poti folosi foarte usor. Datorita componentei ei de suc de lamaie, nu mai este necesar sa se faca un scrub al pielei inainte de epilare deoarece, lamaia ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii.
Secretul elasticitatii acesteia se datoreaza faptului ca, are in consistenta ei un continut ridicat de miere. Astfel ca, pielea ramane mereu hidrata dupa epilarea cu zaharul ATHINA Professional .
Comentarii (0)
arrow_upward